Naše Produkty
Rizling rýnsky
Biele - Suché
víno jemne zelenožltej farby s decentnými tónmi po rozkvitnutej lipe
jemné paštéty, menej pikantné jedlá, pstruh na masle
11-12 °C
zrelosť 2-3 roky

Rulandské šedé
Biele - Suché
víno má plnú a extraktívnu chuť, vo vôni prevládajú kvetinové tóny
bravčové mäso, korenisté jedlá
10-12 °C
zrelosť 2-3 roky


Sauvignon
Biele - Suché
vôňa po broskyniach a citrusoch ľahký herbálny charakter
tvrdé syry, morské ryby
10-12 °C
zrelosť 2-3 roky
Tramín červený
Biele - Suché
intenzívne s dominanciou tónov čajovej ruže, tropického ovocia, fialiek a medu
zrejúce syry a orientálna kuchyňa
10-12 °C
zrelosť 2-3 roky


Chardonnay
Biele - suché
Plná korenistá chuť, extraktívna s dlhšou perzistenciou a vôňa po jablkách a exotickom ovocí
Morské ryby, jemný mäkký syr, mäsové minútky
10-12°C
Zrelosť 1-4 roky
Muškát moravský
Biele - Polosuché
Vo vôni dominuje príjemná muškátová aróma a v chuti je víno príjemne harmonické
Hydina pripravovaná s ovocím, ľahké dezerty, palacinky, smotanové syry
10-12 °C
zrelosť 2-3 roky


Devín
Biele - Polosuché
Vo vôni dominujú rozkvitnuté šípové ruže a tropické ovocie, v chuti vyniká prezretá hroznová šťava a litchi
Dezerty, sladké úpravy mäsa
8-10°C
zrelosť 1-3 roky
Cabernet Sauvignon rosé
Ružové - polosuché
Vôňa po lesných plodoch, najmä po lesných malinách a chuť intenzívna, svieža sauvignonová
Jemné úpravy pokrmov z bieleho ako aj tmavého mäsa
10-12 °C
zrelosť 1-4 roky


Cabernet Sauvignon
Červené - suché
Chuť vína je plná, ovocná s jemnými trieslovinami, vo vôni dominujú tóny po čiernom ríbezlí obohatené o lesné ovocie a horkú čokoládu
Pikantnejšie úpravy jedál z tmavého mäsa, syry s modrou plesňou
16-18°C
Zrelosť 2-3 roky
Alibernet rosé
Ružové - polosladké
vôna a chuť vína je po lesných jahodách a čučoriedkach, vo víne cítiť príjemne harmonizujúci zvyškový cukor
jemné úpravy mäsitých a zeleninových jedál
10-12 °C
zrelosť 2-3 roky


Alibernet
Červené - Suché
vo vôni dominujú čierne ríbezle a lesné ovocie, chuť je po čokoláde a bobuľovom ovocí
k šťavnaté úpravy diviny
15-16 °C
zrelosť 2-3 roky
Rulandské modré
Červené - Suché
víno má jemnú tanínovú štruktúru a vôňu pripomínajúcu černice a čučoriedky
zrejúce syry, jahňacina
15-16 °C
zrelosť 2-3 roky

Veltlínske zelené
Biele - Suché
lahodná chuť po zelenom ovocí medovo-lipové tóny
kuracie a morčacie mäso
11-13 °C
zrelosť 2-3 roky
